manókomment 2012.02.26. 14:31

fakanál

Közkézen forgó konyhaeszközünk a fakanál, bizony mindannyiunk proverbiális öreganyjai felemlegetésekor bevillanhat ez a képzet. A vájtfülűbbeknek (vö. angol: evil-minded) talán fel is tűnhetett hangtani találkozása bizonyos alantas anglofon praktikákkal a vágódeszkán. Hogy ez konkrétabban fuck anal vagy inkább fuck on all alakot ölt, az mindenkinek bízassék megfelelő tisztaságú fantáziájára.

 

 

Az illusztráció mikéntjét fásult szívvel hidaljuk át... Rossz az, aki rosszra gondol; ezúton is köszönet Leiter Jakabnak az értékes kontribúcióért! Csak küldjétek bátran a kakofonizmusokat, tisztelt olvasók, süllyedhetünk még jóval lejjebb is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kakofon.blog.hu/api/trackback/id/tr884209805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fektor7 2013.04.17. 21:02:48

Tapasztalat: Pár sör után a hegyen középkorú amerikai családdal bográcsgulyást készítve kijön belőlük a gyerek. Csak fogják a kezükben a fakanalat, és ismételgetik a nevét. Rém gyerekesek.
süti beállítások módosítása